glömde nästan



ATT JAG DRAR TILL HAWAII 4-11 NOVEMBER!




hajkat



Up up up, we go! Japp, Linn & jag tog oss till toppen igen! Bra träning det där, man känner hur låren växer för varje steg man tar.. Idag efter napet så lekte vi bara inomhus, O ville klättra på mig & klä av sig naken, sen skulle jag jaga honom. Det var kul.
Städade sen min suit.
Linn ringde.
Hämtade mig.
Gick upp & ner the chief.
Åt mat.
Kollade klart Blind side.
Bloggar nu.


här kommer bilder!!!!


Im the worlds greatest



Livsnjutaren Linn!



Linn kan det här med att hoppa. Först ville hon hoppa ner för stupet, men jag övertalade henne att stanna. Crazy woman de där!



"tryck ner halva till autofokus, sen på tre trycker du ner hela" Yeah sure...



Berömda bryggan.



Äh jag chillar bara





O is here

O wants me to write in english, but he doesn't know how to read so I don't know the point of it. He is picking up a picture for me from his B-day. He would be in bed this time but he can't sleep so he's hanging around with me. M just woke up. I'll probably get him aswell. I think we will better go to the park, because it is so HOT outside. Amazing.

Blogg later! O says : "leave the computer"


fortfarande sommar?

Jag vet inte, men solen lyser utanför fönstret & himlen är blå. Kanske är kallt ute , orkar inte gå ut än...

Igår var jag & Linn till Boston Pizza & åt väldigt god mat! Sen drivade vi vidare till her place & med oss hade vi "Blind side". Kvällen avslutades med ett mess från Linn där hon (lyssna nu alla djurälskare) dödat en spindel! Det kommer bli regn idag tydligen :).

Helgen har efter summering varit lyckad, kanoners & asbra. Nu äre "jobbvecka", ska gå in nu till kl.09. Leka lite med barnen & sen går väl vi på promenad eller iaf ut. Vad gör du?



Se ni hur supersmå & söta läskeburkarna är här! man vill ju handla av gulligstatusen.


Whistler!



Oj vad roligt jag hade igår!
Det var så annorlunda Swe. Här kunde man muta vakterna för att komma in osv. Allt var så avslappnat & trevligt. Man dansade med alla & det var bara så underbart. Linn har skaffat 2 fillipinska vänner som ville gå ut med oss så de kunde hitta män - hehe. Så de bjöd oss på en jättegod måltid (portugisisk) sen åkte vi med partybussen till Whistler. Bussen vi har är min familjs & den äger. Man kan sova i den & jättebra förfestställe.

Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå i Whistler så vi tog stället med längst kö. Oj vilken 10poängare. Det var som sytt för oss. Bra musik, billigt inträde osv... Vi stannade kvar tills de stängde. Utanför stannade vi dock ett X antal minuter. Varför? Fråga Linn & Ida. Ett tips är Australiensare...

Har iaf precis nu kommit hem från badhuset där jag & Linn körde järnet medans Ida relaa med Little Ben. Nu ska vi snart åka & äta sushi sen blire Emmygalan @ Linn! Lots of LOVE

Bjussar på lite bilder från gårdagen, dock finns fler på tjejernas kameror...








HAHA


förlåt att jag skrattar...

Situation1 : kom ihåg nu att igår när vi var vid lekparken var det en döv flicka där. Hon var inte mer än 5 år & hon verkade alldeles borta. Hon gick runt i sin egna lilla värld eftersom hon inte hör. Hennes mamma håller koll på henne. Samtidigt är det en annan mamma som står och puttar fart på hennes nästan nyfödda bebis som sitter i gungan. Det är rätt hög fart. Den döva går mot gungan som fortsätter gunga, dock kliver mamman därifrån när hon ser att den döva börjar gå mot gungan. Hon böjer sig ner och vips när hon reser sig upp slungas gungan rakt smack i hennes ansikte och den döva flyger bakåt. Det kanske inte är så rolig händelse men det var jätteroligt att se. Självklart tycker jag synd om bägge, men det bara smack så flög hon ner. Hennes mamma lixom skrek no Maggie noo. Men hör hon lixom? Nej..



Situation2 : Och igår vid matbordet garvade jag så mycket att jag började gråta (det händer nästan aldrig). Vet inte om det var för att jag var oerhört trött eller bara överspeedad. Det var iaf såhär. Vi ska åka till hawaii i November så vi satt & pratade om det. Och då tkr O att jag kan sitta själv längst bak. Men då tycker pappan att O & M kan sitta själva så sitter vi vuxna ihop. Det gick O med på. Men sen började pappan dra alla möjliga situationer som O måste handskas med. T.ex. hålla koll på M när han äter sin mat, byta blöjor på M. Och O måste komma ihåg att M inte får ett eget säte utan måste sitta i O's knä hela resan. Jag garvar fortfarande nu när jag tänker på det. Jag målar upp dessa scenarior i mitt huvud & det skulle vara så sjukt kul om det blev så. För O fattar ju inte hur kivig M är! hahaahhaahaha

mina vänner

mina vänner är de bästa i hela världen. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket de betyder för mig!

Ligger just nu i sängen. Har ont i magen, har ätit för mycket sött idag tror jag. Först var vi på marknaden där vi åt kanelbulle - alltså riktiga cinnabuns! Sen smörgår med jordnötssmör, sen ligger jag & trycker engelsk konfekt just nu... Vi var som sagt på marknaden som anordnas varje lördag. De ställer ut massa saker & det är jättemysig stämning för alla verkligen går dit.

Imorse skypade jag & empi, jättejätteroligt! Nu ska vi skypa imorgon också efter ais match.

Ikväll åker vi till Whistler, vi tar vanen för den kan man tydligen sova i - haha! Imorgon blir det en lugn dag längtar efter att få sticka redan.



Marknaden




OKEJ den här filmen måste jag bara se!!!!!!

Wall Mart

Där har jag varit idag, jag lånade bilen & körde runt lite här & hamnade på kända Wall Mart. Jag kan intyga att de har verkligen allt där.



Fick med mig lite stickor & garn för jag tänkte haka på Ida som ska sticka en halsduk till vintern. Dock kan jag inte sticka än, men youtube kan allt.





 Ikväll blir det bio med Linn, det är premiär på The Switch. Nu ska jag läsa en tidning jag köpte & sen är det mat - Lamm!




haj

Jag somnade sen & vaknade hur trött som helst. Jag sov så underbart gott så det finns inte! Idag har det regnat, men vi hann gå ute en stund innan regnet kom. Just nu har pojkarna en playdate med sin kompis J. Själv tänkte jag ta mig till postkontoret & få iväg mina två brev...

Ikväll ska jag & Linn gå på bio. Sen imorgon åker vi till whistler.



Så här ser colaflaskorna ut , fränare form än hemma.



klippte till min lugg igår.

hörde på nyheterna igår om en man som är försvunnen här i skogarna. I 7 dgr har de letat efter honom. Läskigt.


saknar

ligger i sängen och kan inte somna. Filmen var jättebra, så se den. Det som håller mig vaken är tankarna o saknaden efter min mormor. Jag har aldrig förstått att hon är borta. Har aldrig accepterat det. Allt jag vill är att hon ska komma tillbaka och att allt var som förrut. Ingen förstår vad min mormor betyder. Det är som jenny sagt att det är konstigt att jag alltid börjar gråta när vi pratar om henne... Jag hatar iallafall att man ska dö, och att när någon är död så finns den aldrig mer. jag hatar det! det kanske inte var rätt ställe att uttrycka mig på. men jag känner mig bäst själv och jag rensar mig bäst genom att skriva. jag ska försöka tänka på något annat nu så jag orkar upp. Sov gott.

Efter regn kommer...

Solsken, det regnade bara en stund sen kom värmen tillbaka.




Nu är klockan snart 8 pm så jag gick till affären/kiosken




Den ligger där längst till höger. Varför det är sådana jordhögar här framför är för att de håller på att bygga detta gigantiska "hus"



Vi står alltid & tittar länge på det innan vi går vidare till parken.

Jag hyrde iaf filmen precious, det är med Mariah Carey! Den där filmen när hon inte har något smink alls osv..



Jag har insett att den yngste M verkar tycka jag är mer rolig när jag ligger ner & inte bryr mig. Då ska han pilla mig i näsan & sedan vidare in i min mun. Jag kanske ska vara tyst hädanefter. ..

Vi har plockat björnbär idag, en hel yougurtburk! Som sedan M tryckte i sig. Han är en hejjare på att äta. Börjar bli för tjock för sin barnstol nu. hehe.

Jag har köpt en grej som vi handlade mycket när vi var yngre, som jag inte sett på svenska marknaden på väldigt läänge! Emelie, du vet vad jag menar!



De där små tunna lapparna man la på tungan så smällte dem & vips så hade man bra andedräkt!




badhuset!

Imorse vaknade jag tidigare än jag trott. Halv åtta, loggade in på skype där jag talade med mor.
Trodde vi skulle hänga här hela dagen, men istället for vi till badhuset där vi badade & simmade några timmar. Sen for vi & handlade massa mat & nu ligger jag här i sängen för att snart gå in & leka med pojkarna.
Pratade precis med Cookie på skype. Det funkade fin fint! Kul att höra din röst :)

Planerna för helgen är att vi förmodligen åker till Whistler på något party, det är Linn som fixar så jag hänger mest bara på. Hoppas det blir roligt iallafall!




god morgon

vaknade precis till ett molnigt & regnigt squamish. Sitter & skypar med mamma nu för första gången, hon är nöjd! Igår somnade jag som en liten kattunge efter all träning för benen... Idag börjar jag kl.9.00 så jag tog tid till datorn nu på morgonen. Men ingen annan än mamma är inne.

Jag har inga mer bilder att bjuda på för tillfället. Kan dock berätta att Whistler där man åker skidor är som Sveriges Åre så im happy! :D



Två pussel vi la igår.


The chief!

Igår hajkade jag & Linn som sagt. MEN jag hade glömt ladda kameran så det blev inga bilder tagna. Så jag var tvungen att hajka idag igen, dock med mig själv. Så jag kunde bjuda alla på den härliga hajken! Man går verkligen på sten & stockar. Benen är mörbultade när man kommer upp & det är 100 ggr värre än idioten på isträningarna! Det var värre idag när jag gick själv, det var tyst & man var lite rädd att en björn skulle dyka upp - vilket det inte gjorde. Tänkte bjuda på en riktig photoboom nu:




Okeej? Ser det ut som jag är rädd för björnar...



Trodde först att: Ja det här ser ju lätt ut...





Okej det kanske inte ser brant ut , men det ÄR det!



Det som är så bra är att de har byggt massa trappor då å då för att underlätta för oss amatörer!




Sen helt plötsligt finns det ett vattenfall bland alla träd - love it!



De där röda kvadraterna var det man skulle följa hela vägen upp! Det tackar vi för.




Halvvägs upp typ möts man av alla dessa granar. Man blev alldeles yr när man tittade på dem.



En hjälpande hand på vägen.



I DID IT! Im up on the chief. But only on the first peak (the are three more too go , another day though. ) Se och njut nu mina vänner!





 
Någonstans där nere bor jag






















Det är hur kul som helst, men man dör av mjölksyra varje steg man tar. För det är lixom UPP inte rakt på man ska. Sen är det så högt upp att jag fick proppar i öronen ( så emelie, du hade fått massa proppar i öronen som du brukar få i ishallen )



Det är jävligt många ekorrar här, tyvärr var de så kvicka att jag inte hann ta kort av dem. Istället ville denna husmus vara med & posa.


Det var några av alla bilder. Jag önskar så att ni kunde varit med mig & uppleva hajken, det är verkligen jättespeciellt. Nu darrar benen av trötthet & jag ska gå till sängen & se STC. Imorgon vill jag hyra några filmer jag längtat efter att se! Juste jag körde bil här idag för första gången. Haha. Det är rätt kul för det är inte helt som i Sverige. Men det gick bra kan vi säga. Så god natt alla & hoppas ni får en bra dag!


Mission

Solen är strålande klar här, det är nästan för varmt att vara ute. Just nu sover pojkarna & vi har ätit pizza. Vet inte riktigt om jag lyckades för bägge lämnade större delen av pizzan kvar & åt hellre upp grönsakerna (?). Det har inte hänt något speciellt roligt idag, men det kommer bli roligare senare då jag & Linnsan ska bestiga The Chief! Hoppas vi klarar det...

När pojkarna vaknar ska vi förmodligen gå på en promenad ute i vädret, jag hörde att det regna hemma - vilken osis. Klockan 4 ska jag ställa in en kyckling i ugnen med pesto ovanpå. Det får jag inte glömma...

Är superglad att man vissa kanaler visar sina program online så jag kan hänga med på t.ex Fångarna på fortet osv. Cookie my dear friend skaffade skype idag & jag hoppas hon loggar in snart så vi kan prata!! Kan inte alla skaffa skype - make the world go round!

Nej nu ska jag bege mig. Bloggar ikväll om hur the mission gick :)



SAY WHAT!


det är en speciell dag idag mina damer & herrar



Även fast det fortfarande är den 23 idag, är det 24 för min mamma :)






Sofiavardet


off for today

nu är jag ledig för dagen. Vad ska jag hitta på?
 
• fixa någon som kan hjälpa mig med frimärken...
• gå en promenad?
• diska upp här inne, ser lite stökigt ut
• läsa alla blaskor jag köpt

Vi hann inte göra så mycket när pojkarna sovit klart. Vi hann ta snacks (det är deras mellanmål alltså) & jag hann lära O att spela Memory. Hann också byta 4 blöjor idag! Alla var diarré & de var kväljande...
Så ni vet mina älskade vänner där hemma tänker jag på er varje dag & önskar ni kunde vara här tillsammans med mig. För ni betyder verkligen SÅ mycket <3




Sånt här man måste veta för att hänga med (?)



Här står du Empi




Gjorde en video"blogg"







i thought it would be niiiiice


monday

Tog tillfället i akt nu när jag har tagit undan allt & pojkarna tar sin lilla nap nu på eftermiddagen. Så jag bloggar lite.
Gick upp klockan 6:30 för att sedan 7.00 befinna mig i pojkarnas tjänst! Gjorde ordning frukost till dem, yoghurt m. björnbär & Cherioos. Sen böt vi om & borsta tänderna. Medans de lekte med lego gjorde jag iordning så vi kunde måla lite. Här är resultatet:






O ville ha en buss med ett hus


När vi målat & donat var det dags för snacks. Det blev jordgubbar, smörgås m. salami & philadelphiaost.
Sen gick vi till parken, Reggie följde också med (hunden). Vi var där tills det var dags för lunch. Då gjorde vi äggsandwiches med cottage cheese & massa grönsaker. Sen nu sover de & jag ska väl göra ordning snacks igen tills de vaknar. Vet dock inte vad jag ska göra... Ingen svara på vad ni gör hemma, så ni får frågan igen. Vad har DU gjort idag?

 

 


we no speak americano


sitting with my computer

Hej hopp, hoppas ni gillade alla bilder i tidigare inlägget. Just nu har jag ätit & skypat med massa vänner. Sov med Linn & Ida igår eftersom Ida var själv hemma. Vi bakade, åt glass, gjorde middag, kollade tv & drack. Det var jättetrevligt. Idag har det regnat lite nu är det uppehåll så ska försöka komma iväg på en springrunda med Reggie. Senare ska jag & Ida hyra filmer & sätta oss hos mig. Linn är barnvakt för tilfället men hon kanske vill joina senare. Vad händer där hemma? Berätta vad ni gjort i helgen?



Vi hade myspys innan jag åkte


Photoboost

Goober, Idas familjs hund



Linn kan det här med tankande människor



We love 1dollar store




Man blir aldrig förvånad över Linns upptåg - haha




Det såg ju smarrigt ut till en början



Vi gjorde minicupcakes också (ASVIDRIGA)



Vi provsmakade de små & var tvungen att spotta ut direkt, hur vidrigt som helst. Som Ida skulle sagt det så var råvarorna inte direkt de bästa. Vi var duktiga men det är svårt när det inte är som hemma i Sweden.



Så allt åkte i sopkorgen




Vi gick över till matlagning istället



En dryck vi kör på som är väldigt god!




Linn tog med sig allt hon kom över



Queen of the kitchen




Linn & Ida




The Chief




Vi hade väldigt roligt igår & fick något ryck så vi spelade in massa videos. Detta är en av alla.


Linn & Ida

Två nya vänner som jag fått lära känna här i Squamish. Våra öden har möts eftersom alla vi är här av samma orsak. De är jättesnälla & vi har väldigt roligt ihop. Idag har vi varit på the mall där vi handlade ingredienser till våra cupcakes ( kommer bilder imorgon på dem ). & lite dricka till ikväll som vi druckit upp. Vi gjorde en fin middag tillsammans , sen pratade vi om våra liv, vänner & erfarenheter. 

Efter en stund blev vi sugna på att spela in videos, vilka vi lyckades med :) Kanske kommer upp en sen. 
Tyvärr sitter jag på Idas dator så kan inte ladda in bilder. Men lovar att imorgon det första jag gör är en photoboom! Med MASSA bilder - promise!

Vi har rätt mycket planerat vi :) jag vill gå på minst 5 bios, klättra, hajka, klättra upp för The Chief, shoppa i vancover, gå ut i vancover & Whistler, åka MASSA skidor i Whistler, gå på nhl-matcher osv..
Ska skriva en lista så jag hinner med allt! Tjejerna ska vara här i ett år. Funderar på att kanske förlänga min biljett också till typ maj eller nått. Vi får se hur allt blir.

Nu ska väl vi sova, klockan hemma är ju morgon & här är det fortfarande lördag;)



Detta är galningarna jag umgås med! Linn - Ida


ANTLIGEN

Antligen har jag tillgang till en dator. Sitter hos Ida & vi vantar pa att Linn ska komma. Vi ska aka till stan & handla ingredienser till Cupcakes som vi ska baka senare. Sen ska vi gora nagon middag sen dricka lite. Ida ar ensam hemma sa vi far huset for oss sjalva. Ida ar valdigt duktig pa att skaffa nya vanner sa hon kanske kan fixa hit lite mer folk.

Igar hade vi pizzadejt. Vi hade valdigt mysigt, sen hyrde vi film : Meet the Morgans.
Den var val inte sa jattebra men typiskt hollywood film. Handlade  massa snacks. Det var svart att valja nar man inte kanner igen grejerna. Sa det forsta man gjorde pa morgonen var att ata upp godiset som blev over. Kanske inte sa jattebra.. Har verkligen kommit in i landets tid nu. Vaknar typ runt 7.30 varje morgon nu av mig sjalv. Nar hande det sist lixom? Blir trott redan runt 21 ocksa. 

Just nu har tjejerna 20-arsfest for Hanna. Jag onskar verkligen att jag kunde vara dar. Det hade varit saa roligt & jag vet att ni har det dunderroligt! Tanker pa er & saknar er dar hemma! Ta hand om er :)

Bilder kommer senare!

phone blogg

HEJ!! SER FORTFARANDE INTE VAD JAG SKRIVER... pojkARNA LIGGER O SOVER :) IDAG HAR VI VARIT I PARKEN HELA DAGDN. TOG OSS EN LITEN PICNIC OCKSA :) TILL LUNH KGJORDE VI HUMMUS I TORTIL5A BROD. MED GURKA,AVOCADO,GURLA O KYCK5ING :) IKVAL5 SKA VI GORA PIZZA. C KOPTE OL O VIN TIL5 O7S. IM6RG6N 7KA JAG HANGA ME LINO H6PPAS JAG. HUR AR DET HEMMA?

ser inte vad man skriver. Förlåt

HEJ. MIN DATOR AR DOD. SA JAG FNRSOKER SKQPIVA ERAN MOBILEN. SEQ DOCK INTE VAD MAN SKRIVER... SKA TITTA PA FILM NU O SEN SOVA. GOD NATT. BLOGGAS NAR DATORN LEVER

why, why, why?

God förmiddag, eller God kväll! Jag skypade igår med mamma & pappa innan de gick till arbetet. Det var roligt pappa ska köpa en cam & mic nu så han slipper skriva så sakta...

Idag har vi lekt med massa lego & varit till parken där killarna fick gunga & åka rutschkana. Sen åkte vi iväg & storhandlade. Till pizza"dejten" jag ska ha imorgon förhoppningsvis med Linn  & Ida. Hoppas verkligen att de kan. Nu ska jag för första gången träna här borta. C visade mig en liten rutt där jag kunde springa. Jag är mest rädd att jag inte kommer hitta hem. Så om de inte hittar mig , leta efter mig i ett träd (?). Hon sa också att jag skulle se upp för björnar (!). Ikväll vet jag inte vad som händer. C ska jobba igen men vet inte om A tar hand om dem. Isf kanske jag kan åka till Linn & Jannicke. Vi får väl se..

Vi åt jättegod lunch här idag! På naked bar - är inte som det låter. Åt jättegod grillad panini med kalkon!
De har så mycket annat än Sverige i matväg här. Alltså nu menar jag i matvaruhandeln. Det är enormt med grejer. Vill testa allt typ! Men men nu dör min dator om cirkus 10 min så jag kommer nog inte kunna blogga på länge. Ha det så bra allesammans bilder kommer senare!

Tack än en gång Erik för att du joinar mig på skype 24/7!!


tic tac toe

Sitter & spelar spel med ingen mindre än Erik UDD på skype! Tack för att du lanar hela nätterna lång så jag har någon att vara social med :) Har hunnit ätit middag, pojkarna har duschat & krypit i säng. Jag tänkte ta & kolla lite STC & forhoppningsvis sova snart! Imorgon hoppas jag att jag Linn & Ida kan hitta på något roligt!

Jaha min dator dör snart ser jag. Så tills dess att jag hittar en adapter till laddaren så får ni ta hand om er själva! Ciao :)



Min syster som fick mig att börja gråta på flygplatsen

i wan't a menthos too

Ligger just nu i sängen, de övriga sover sött i sina sängar. Tänkte ta tillfället & kolla om folk var inne på skype, men INGEN var det! Klockan är ju perfekt i Sverige nu - 22:41. Idag steg vi upp 07.00 åt frukost & gjorde morgonrutiner. Sen packade vi inför stranden där vi legat fram tills nu. Idag händer det inte så jättemycket vi ska väl leka & bara vara. På fredag ska jag få ha en bbq fest för oss tjejer från Sverige. Jag hoppas Linn & Ida kommer. De skulle iväg och bada nu på E.M men jag kunde inte :/. Jag har tyvärr inte hunnit ta kort från dagen.

Upptäckte igår till min glädje en STC skiva i dvd-spelaren! My nights are saved :) Jag tackar så mycket för smset imorse Cookie. Jag fick det, & jag får nog alla sms som folk messar men kan tyvärr inte svara på dem. Hoppas ni har det bra där hemma.


På "vårt" kvarter
Lots of love!

Om ni skickat eller skrivit saker till mig på facebook, hotmail etc kanske det tar lite tid att få svar, det är för att jag inte hinner. Plus att datorn snart laddar ur så försöker få ut info först på bloggen :)


Squamish

03:30 gick jag upp svensk tid. Inte många timmar sömn när jag senare har förlorat närmare 9h då klockan är 19:15 här. Flygresan gick bra, dock var flyget till London dystert då de inte hade filmer att visa. Vi blev lite försenade så jag fick typ springa igenom Londons flygplats för att hinna vidare till Canada.
Hann se Dear John, Baksmällan & Young penalthy (tror jag).

Idag har vi åkt mycket bil. Handlat mat, varit & tittat i grannskapet & gjort mig hemmastadd. Miljön är så vacker! Det är berg överallt & sjön ligger nära. Det var 26 grader här idag så värmen är tillbaka - YES!
Nu måste jag hoppa in i duschen & sen rätt ner i sängen för att få tillbaka massa sömn!

(Min mobil kan ta emot sms, men jag kan inte skicka)


Fick ett underbart brev av Emelie innan jag åkte <3


Utanför mitt fönster, försöker fånga bergen. Det finns dock mer på andra sidan!


En liten vrå från mitt boende (:

See you later alligators!


nu åker jag

känns som jag åker iväg på en 2 veckors semester. Är däremot borta i 6 månader. Hoppas att allt går bra & att jag kommer att trivas. Idag har jag & Henny-Benny städat både mitt rum & min systers - BRA JOBBAT! Vi var också till det  blåsiga lilla badet, doppade tossingarna, gick hem. Tröck i oss kinderägg för att få bygga leksaker. Sen kom Empi förbi & gjorde oss sällskap :)

Familjen har varit ute & ätit tillsammans , självklart var Glenn med. Köpte lite tidningar inför planet & nu ska jag gå ut till de övriga & spela kort tills det blir mörkt.

Vi hörs om ett par dagar när jag förhoppningsvis är i Canada!

Tusen kramar till alla nära <3





nervös? Nej...


Igår umgicks jag med tjejerna. Vi var & såg Almtuna-KHL (ryssland) i Gränby hallen. Åkte vidare till studentlägenheten där vi mös.

Nu på morgonkvisten har jag hunnit slänga ihop hockeytrunken & kommit på att jag behöver en mycket större resväska. Panik? Nej, allt löser sig :) Snart ringer Jenny & vi ska gå ner till långsjön för ett sista sommardopp. Imorgon åker jag. Min största fundering är vad jag ska göra själv på ett plan i 13h... Kommer dö av tristess! Ikväll ska familjen äta på restaurang & förmodligen spela massa rummy!



Såhär långt har jag kommit idag



En fullpackad hockeytrunk


Jag behöver mer utrymme!


hockeytjejer

Har varit i Gränby hallen & önskat tjejerna lycka till tills jag kommer tillbaka. Jag hoppas de ligger 1:a när jag kommer hem så vi vinner serien :) Tyvärr var det inte så många tjejer där. Men fick iallafall krama om Beccis, Vesslan, Stinis & Emeline vilka jag inte kommer hinna se innan tisdag. Tråkigt att inte Pedro var där så jag kunde tryckt ner henne som vanligt...


Det var sjukt immigt i A-hallen.Undrar hur det blir imorgon på matchen..


Har precis ätit pizza (köpt) vilket var jättelänge sedan jag åt, föredrar hemmagjord alla ggr! Köpte 2 filmer idag till mamma så hon skulle bli glad. Det är sjukt varmt ute så jag håller mig nere i gillestugan där det är svalt!



Jenny och jag körde ansiktsmasker. Jenny är black

Jag blev blue


youtube.com



Kul grej att göra!





Tatt från Sara, grymt bra!



No more Baja-Maja


sista helgen med gänget...

lördagen spenderas tillsammans med underbara vänner. Vet inte var vi slutar men så länge vi är tillsammans är jag nöjd.
Vi har fått ett litet signum "14-tjejerna-som-älskar-varandra-mest-i-hela-världen" dock är vi inte 14 tjejer längre, men vi är ett hejdundrandes gäng!

Igår var vi på Hoff, de levererade som vanligt. Tyvärr hade Hulda skrivit ut fel biljett så hon fick inte komma in. Tjejerna tillbringade natten tillsammans med grabbarna i bandet på BJ. Jag & Hulda gick till Plock & sen hem för Shutter Island. Nu är jag hysteriskt trött, solen skiner & jag vill bada. Det är svårt när man har såna valmöjligheter...




They call me slimi jimi bobby boy


Camilla

Cookie

Sarah dawn finer

Huldafisen

Emelie fastnade aldrig på någon bild för hon hade myror i brallorna...


Hoffmaestro

strosat runt i Uppsala tillsammans med Sara & Jenny idag. Sitter nu i studentlägenheten & taggar Hoff!
Snart beger sig packet till Katalin där vi ska äta något gott sen hoppa hela kvällen --> utgång.

Nu är det bara 4 dagar kvar. Jag har inte hunnit packa så mycket mer sen sist utan väskan & all skit tar upp vardagsrumsbordet. Ska försöka hinna få ner lite imorgon.


Nej nu får jag önska er en trevlig kväll!




Har alltid roligt med er

Bilder från i onsdags

Jay Z Jr

Brattlund

Cripple


Onsdag på Birger

• Packar; har fått ner både vinterjacka & regnställ. Tänker inte ta med mig så mycket, då jag hoppas på att få shoppa där borta.
Idag bjuder dagen på en visit till David i Västerås. Vi ska se när Almtuna krossar Vås (?).
Imorgon kommer UMÄÄH (Erik) & vi har längtat ihjäl oss! Han är en av de roligaste jag känner.
Så vi ska förmodligen ut på Birger Jarl, tror det är sista onsdagskvällen? Veckan är iaf fullspäckad...




Kortson, Flurran & Umääh


Meet the swedes

Ikväll kom familjen. Det var jätteroligt & spännande. Barnen är så underbart söta och riktiga energiknippen!
Jag är så förväntansfull & spänd. Längtar efter att få åka redan nu! Äventyret börjar snart.

Jag har hunnit gå på bio - Bröderna Karlsson = ♥♥♥ av 5 möjliga
Shoppat har jag även gjort.



Mina skor jag suktat efter läänge



Favoritmascaran



en "sommarmössa"




"I'm lovi'n it!"



RSS 2.0